top of page

Campagnefilms Stedelijk BASE krijgen 150.000 views op sociale media


Het is ruim een jaar geleden dat Stedelijk Museum Amsterdam de nieuwe opstelling van de eigen collectie presenteerde in de tentoonstelling Stedelijk BASE. Studio Maslow maakte de campagnefilms voor de tentoonstelling. In de nieuwe opstelling zijn de werken uit de periode van 1880 tot nu door elkaar gehangen, waardoor er meer ruimte is gekomen voor eigen interpretatie en het leggen van onverwachte dwarsverbanden.

In de promotiefilms van verschillende lengtes is de nadruk gelegd op de visie van het Stedelijk. Regisseur Kuba Szutkowski: “Voor het visuele concept hebben we nauw samengewerkt met ontwerper Bas Koopmans. We leggen de nadruk op de bijzondere perspectieven in de tentoonstelling die ontstaan dankzij de door Rem Koolhaas ontworpen wanden.

De campagnefilms zijn op social mediakanalen zo’n 150.000 keer bekeken en zijn op verschillende out-of-home locaties vertoond, waaronder Schiphol Airport. Daarnaast wordt de film dagelijks in het gebouw van het Stedelijk vertoond als ondersteuning van de tentoonstelling. Stedelijk BASE is de komende jaren als vaste opstelling van het Stedelijk Museum Amsterdam te bezoeken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page